Gör om din barnvagn

Dekorplasta ditt barnvagnschassi!

2013-07-01 00:30 #0 av: Exoticas

Det finns en hel del enkla och roliga sätt att förändra sin vagn på. Man kan byta suffletter, sittdynor, åkpåsar mm. Men något som verkligen sticker ut är att byta färg på hela chassit. Här tänkte jag visa hur jag har dekorplastat mitt chassi på min Bugaboo Buffalo.

 Det är enkelt även om det är lite pilligt men wow vilket kul sätt att förnya sig lite. Och det finns inga begränsningar i färger och mönster vilket är extra roligt. Vågar man lite så kan man få ett chassi som glänser som guld, som speglar sig, som är äppelgrönt, som ser ut som träfanér, leopardfärgat, kort och gott, inga gränser.

Börja med att strippa ner chassit så naket som möjligt. Helt enkelt för att det är lättare att komma åt överallt då.

Mät chassit och klipp ur plasten i lagom stora bitar.
Sen är det kort och gott så enkelt som att bara vira plasten runt chassit. Det blir ungefär som ett stort klistermärke.Det är verkligen inte svårare än så. Det kan vara lite pilligt att få till det som man vill ha det men det går att lossa på plasten och sätta dit den igen ett par gånger utan att det påverkar resultatet. 

Plasten kan man köpa på lite olika ställen såsom tex Bauhaus, färgbutiker, även Lidl har sålt ett par gånger. 

Något som kan vara värt att veta är att det är olika tjocklek på olika plaster. Är plasten tjockare är det inte säkert att det funkar på teleskophandtaget. Just det här plasten har jag köpt i en färgbutik och den funkade jättebra att ha även på teleskopdelen, en mattkniv till de små hacken och sen funkar det lika bra som utan plast. Är plasten för tjock kan det hända att man inte kan justera höjden på handtaget så det får man väl välja själv om det är något man tycker sig behöva eller inte. 


/Josefin

www.Tejasmamma.se - Teja 2/9 2013 - Försöker med Syskon 

Anmäl
2013-10-14 16:43 #1 av: emmachk

Shit vad smart! Tack för tipset! :)

Anmäl
2013-10-14 19:38 #2 av: Exoticas

Resultatet blir jätte snyggt :)

/Josefin

www.Tejasmamma.se - Teja 2/9 2013 - Försöker med Syskon 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.