2013-07-12 00:32 #0 av: Exoticas

Ofta finner man vagnar på köp och sälj sidor med mycket kort och enkel beskrivning. Detta fungerar självklart om man lyckas få med allt som en köpare behöver veta. Här finns en del tips om vilken information en köpare kan finna intressant.

Ofta placeras bilden överst i annonsen och därför är det viktigt att du tar en bild på vagnen i dagens läge, det räcker inte med en bild som togs för en vecka sedan utan det är bäst om det är helt nya bilder. Glöm inte att ta bilderna i dagsljus utan blixt så att färgerna blir så bra som möjligt.

Modell (och märke):
Vagnens modell bör finnas med i rubriken, då kan lätt personer som söker just din modell hitta annonsen.Skriv även vilken tillverkare vagnen har. t.ex. "Brio"

Skick:
För att en vagn ska räknas som i nyskick anser jag att den inte ens får ha rullat utomhus en enda gång. Skriv med vagnens skick, ha med bilder på eventuella skador och slitage.

Årsmodell:
Vissa vagn modeller skiljer sig från årsmodell till årsmodell. Samma modell kan alltså ena året ha lufthjul och året efter punkteringsfria hjul. Därför är det viktigt att skriva vilken årsmodell din vagn är!

Ålder och ägare:
Skriv med när du köpte vagnen, är du första ägare skriver du när du köpte den i butik.
Är du inte fösta ägare så kan det vara bra att skriva hur många tidigare ägare vagnen har haft samt när den är uttagen ur butik!

Tillbehör:
Har du några extra tillbehör till vagnen som du skickar med? ange alla tillbehör i annonsen.
Vill du sälja tillbehören på sidan kan du skriva med de i annonsen men glöm då inte att ange pris av tillbehören.