Annons:
Etikettbarnvagnar
Läst 2661 ggr
Exoticas
11/17/14, 11:00 PM

Köpa barnvagn - från utlandet!

Vissa märken av barnvagnar är lite billigare i andra länder än i Sverige, därför har det också blivit så att ganska många beställer sina vagnar från utlandet, jag har lite tips om vad du ska tänka extra på vid köp av en utlands vagn!

Att köpa en barnvagn från utlandet är ganska enkelt, det enda du behöver är ju en dator.  

Vi har ju våra Svenska vagnar Brio, Emmaljunga, Cresent och kronan. Dessa vagnar säljs inte till ett billigare pris i utlandet och jag tror inte heller att de säljs i utlandet på samma sätt som här.

De vagnar som säljs i utlandet kan också avvika från de svenska säkerhets reglerna, en vagn av en viss modell kanske inte alls är samma modell när du väl får se den eftersom att det kan skilja en hel del. 

En sak som jag tycker är extra viktigt är om man beställer från England så är vagnen behandlad med extra mycket flamskyddsmedel, det är skadligt för barn och går inte att tvätta bort.
Köper du vagn från USA kan höga tullavgifter tillkomma vilket kan göra vagnen dyrare än i Sverige. 

Den enda sida jag kan rekommendera är  BabyPlus som är den enda sida jag själv använt. Men du får gärna fylla på här nere med sidor som du själv handlat ifrån! 
Du kan maila de flesta företagen för bra prisförslag och extra rabatter, ibland kan man få köpa tillbehör till riktigt bra erbjudanden när man beställer en vagn! 

Många av företagen får man maila beställningen till och betalningen sker ofta via en banköverföring men flera använder också paypal!

/Josefin

www.Tejasmamma.se - Teja 2/9 2013 - Försöker med Syskon 

Annons:
Upp till toppen
Annons: